SHUSH UNIVERSELE GEHOORBESCHERMING

SHUSH WORKER

Werkoordoppen

SHUSH BIKER

Motoroordoppen

SHUSH ACOUSTIC

Muziekoordoppen

SHUSH FOCUS

Concentratiedoppen

Superieure oordoppen met keramisch filter

Keramisch filter

Puur en onvervormd geluid

Meest betrouwbare demping en de minste afwijking dankzij het zorgvuldige productieproces. De combinatie van de venturi-vorm (een dubbele trechter, dus geen recht kanaal) met het gladde oppervlak van het keramiek, zorgen samen voor de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van het keramisch filter.

Beste bescherming

Filter binnenin de oordop

Shush is de enige oordop waarbij het filter stevig in de oordop is gepositioneerd. En niet aan het uiteinde van het steeltje zoals andere oordoppen. Ale geluid komt dus veilig gefilterd binnen. Ook als je een smalle gehoorgang hebt, en alleen het eerste van de drie lagen in je oor past, is je gehoor optimaal beschermd.

Ultiem draagcomfort

Zacht en allergievrij

Universele pasvorm met een drie-laagse paddestoelenvorm. De oordoppen zijn gemaakt van hypoallergeen en silliconenvrij synthetisch rubber, zacht, allergievrij en zonder huidirritatie. Het heeft een hogere dichtheid dan siliconen waardoor het meer geluid dempt en dankzij het ruwere oppervlak blijft het beter in je oor zitten.

SHUSH WORKER

Universele oordoppen voor de industrie en bouw

Professionele universele gehoorbescherming voor mensen werkzaam in fabrieken, bouwplaatsen of andere beroepen waarbij het risico op gehoorschade groot is door lawaai van zware machines, gereedschappen of apparatuur. Met een SNR van 23 decibel beschermt Shush Worker je gehoor terwijl je alle geluiden natuurgetrouw blijft horen. Gesprekken met collega’s zijn moeiteloos te verstaan. Belangrijke alarmgeluiden op de werkvloer blijf je ook met gemak horen. Shush oordoppen zorgen dat je je beter kunt concentreren en dat je minder vermoeid bent op het einde van de dag. Zeer comfortabel, de langste levensduur voor dagelijks gebruik en optimaal draagcomfort voor de hele werkdag.

Universal-fit earplugs

one size fits most

Deze oordoppen zijn de enige universele gehoorbescherming met het filter in de oordoppen. Bij andere soorten oordoppen zit het filter aan het uiteinde, op het steeltje, en daarom moeten de oordoppen geheel in het oor worden geplaatst om het filter te kunnen werken. Deze oordoppen worden daarom vaak geleverd in verschillende maten. Shush heeft 3 maten in 1 (S, M, L) en past in de meeste oren. Heb je een wijde (XL, XXL) of smalle (XS, XXS) gehoorgang en passen deze oordoppen niet, dan krijg je natuurlijk je geld terug. Let op dat je deze oordoppen dus niet helemaal in hoeft te hebben om te werken. Ook met een kleine gehoorgang waarbij alleen de eerste laag van de oordop in het oor past, ben je goed beschermd. In tegenstelling tot oordoppen met het filter aan het uiteinde van het steeltje die wel in hun geheel in het oor moeten passen.

SHUSH BIKER

Bescherming tegen windruis op de motor

Shush Biker motor oordoppen beschermen je gehoor tegen schadelijk geluid van windruis tijdens het motor rijden. Dankzij het keramisch filter blijf je alles op een natuurlijke manier horen. Gesprekken met andere motorrijders zijn moeiteloos te verstaan. En je kunt met gemak blijven genieten van motor geluiden zoals een ronkende motor, maar ook van muziek en telefoongesprekken via het in-helmet systeem. Alles klinkt puur en onvervormd dankzij het keramisch filter. De motoroordoppen worden gemaakt van synthetisch rubber en gaan daarom veel langer mee dan oordoppen van silcicone. Ze zijn bovendien comfortabeler te dragen, zonder huidirritatie, dempen meer geluid door een hogere dichtheid van het materiaal en blijven beter in je oor zitten omdat het ruwer is.

Keramisch filter (KS)

Natuurgetrouw geluid

Het KS filter dempt het geluid zonder het te vervormen. Het materiaal en de productiewijze bieden geen ruimte voor afwijkingen en zorgt dus voor de meest betrouwbare bescherming. Kendal is uitvinder van het gepatenteerde keramisch filter. De eigenschappen van het keramisch materiaal in combinatie met het de venturi-vorm zorgen voor een natuurgetrouw geluid. Dit is prettig omdat je hersenen door de geluidskwaliteit geen moeite hoeven te doen om geluiden te interpreteren. Alles klinkt heel natuurlijk en dat maakt dat je op het einde van de dag fitter bent. Door de rust aan je gehoor kun je je ook beter concentreren.

SHUSH ACOUSTIC

Voor festivals en concerten

Deze superieure Muziek Oordoppen beschermen je gehoor zonder in te leveren op de geluidskwaliteit. Geniet van (live) muziek zo lang je maar wil, zonder bang te zijn om je gehoor te beschadigen. Praat met mensen dichtbij je, zonder de oordoppen uit te hoeven doen. Met Shush Acoustic gehoorbescherming heb je na afloop van een festival of concert nooit meer last van die nare piep in je oren. Het keramisch muziek filter heeft de beste geluidskwaliteit met de minste vervorming van geluid. Luister muziek zoals muziek bedoeld is, natuurgetrouw en zonder doffe klanken. De perfecte gehoorbescherming voor (live) muziek. Met een mooie lichtblauwe kleur die past bij elke outfit. Shush Acoustic zorgt voor de beste geluidsbeleving zonder die ‘akoestische kater’ achteraf.

Met gratis aluminium bewaarkoker

Draag je oordoppen altijd bij je

Voor een goede hygiëne van je oor, bewaar je je oordoppen schoon en droog in de gratis meegeleverde aluminium bewaarkoker.Gebruik de koker als sleutelhanger zodat je je oordoppen altijd binnen handbereik hebt. De oordoppen zijn gemakkelijk te reinigen met lauwwarm water en zijn 400x te herbruikbaar. Bewaar ze daarom goed in deze koker zodat je altijd en overal van je oordoppen kunt genieten.

SHUSH FOCUS

Minder afleiding, hogere productiviteit

Boven de 50 dB heeft geluid een serieus effect op concentratie en welzijn. Tervergelijking, een normaal gesprek is rond de 60 dB. Shush Focus dempt (kantoor)geluiden tot een niveau waarbij je minder wordt afgeleid en dus beter kunt concentreren op je werk. Minder prikkels door geluid zorgt voor een betere focus en een productievere werkdag. Je collega’s dichtbij blijf je moeiteloos verstaan, zonder de oordoppen uit te hoeven doen. De voordelen van een kantoortuin – zoals snelle onderlinge communicatie, betere samenwerking, innovatiekracht en informele contacten – blijven hierdoor bestaan. De oordoppen hebben een optimaal draagcomfort voor een hele werkdag. Met deze oordoppen sluit je je niet af van je collega’s, zoals grote koptelefoons over je oren wel doen. Volgens bedrijfsartsen zal het ziekteverzuim dalen bij minder afleiding op kantoor. In combinatie met de hogere productiviteit zijn Focus oordoppen onmisbaar voor medewerkers op kantoortuinen.

Herbruikbaar, recyclebaar en biologisch afbreekbaar

Duurzaam, Milieuvriendelijk en Plasticvrij

Voor een goede hygiëne van je oor, bewaar je je oordoppen schoon en droog in de gratis meegeleverde aluminium bewaarkoker.Gebruik de koker als sleutelhanger zodat je je oordoppen altijd binnen handbereik hebt. De oordoppen zijn gemakkelijk te reinigen met lauwwarm water en zijn 400x te herbruikbaar. Bewaar ze daarom goed in deze koker zodat je altijd en overal van je oordoppen kunt genieten.

Onafhankelijk getest en gecertificeerd

De ontwikkeling van gehoorbescherming is een serieuze zaak. In de EU wordt gehoorbescherming ingedeeld in categorie 3. Dit is de zwaarste categorie voor persoonlijke beschermingsmiddelen omdat gehoorschade onomkeerbaar is en niet te genezen. Shush gehoorbescherming is gecertificeerd in overeenstemming met de Europese verordening op persoonlijke beschermingsmiddelen (EU) 2016/425 PBM. Shush is onafhankelijk getest door het Duitse PZT GmbH, conform de volgende standaarden: EN 352-2:2020 (Europa), ANSI S3.19-1974 (VS), CSA Z94.2-02 (Canada) en AS/NZS 1270:2002 (Australië / Nieuw-Zeeland). Productcontrole conform module C2 wordt jaarlijks uitgevoerd door PZT GmbH (notified body nummer: 1974).

SHUSH WORKER

Werkoordoppen

SHUSH BIKER

Motoroordoppen

SHUSH ACOUSTIC

Muziekoordoppen

SHUSH FOCUS

Concentratiedoppen

Shush bestellen?

Vraag een offerte voor meerdere sets:

  • Verpakt per 8 stuks
  • Verpakt per 144 stuks

Of bestel rechtstreeks op shush-earplugs.com voor bestellingen vanaf 1 stuks

Vraag een offerte