Service & Support

Maak gebruik van onze aanmeet- en lektestservice!

  • Aanmeetservice
  • Lektestservice
  • Periodieke controle

Wij komen bij de eindgebruiker op locatie!

Neem contact met ons op

Op elke locatie in Nederland en Vlaanderen

Aanmeetservice

WIj organiseren de aanmeting en maken een perfecte afdruk van de gehoorgang

Lektestservice

Bij afleveren controleren we of de otoplastieken de oren goed afsluiten.

Periodieke controle

Periodieke controle op afdichting wordt aanbevolen en kunnen wij verzorgen.

Aanmeetservice

Kendal aanmeetservice verzorgt het aanmeten door heel Nederland en Vlaanderen. Voor een vaste prijs komen wij op elk adres in Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.

Wij maken de afspraak op korte termijn, zorgen voor perfecte afdrukken van de gehoorgang en uiteraard zorgen we er voor dat de afdrukken zo snel mogelijk ter verwerking op ons laboratorium worden ingenomen.

Afdichtingscontrole

Onze lektestservice zorgt voor een persoonlijke aflevering van de otoplastieken waarbij meteen een afdichtingscontrole plaats vind.

Je oor is een orgaan wat je gehele leven blijft groeien. De vorm van de gehoorgang verandert daardoor langzaam waardoor de otoplastieken in de loop der tijd mogelijk niet meer goed afsluiten. Omdat gehoorbescherming in veiligheidscategorie III valt is het daarom van belang om periodiek de otoplastieken te controleren.

Wij kunnen deze service verzorgen op locatie. Met een speciaal apparaat laten we een heel klein beetje lucht via het filter in de gehoorgang. Als de oordop niet goed afsluit dan ‘lekt’ het geluid langs de otoplastieken naar buiten. Op de meter zien we dan de luchtdruk afneemt.

Reinigingsproducten voor otoplastieken

Voor een goede hygiëne in je oren is het van belang om je otoplastieken schoon te houden. Regelmatige reiniging verlengt bovendien de levensduur van de gehoorbescherming. Voor een kristalhelder geluid is het daarnaast belangrijk om het filterkanaal open te houden. De reinigingsproducten zijn speciaal geschikt voor het onderhoud van gehoorbescherming. Let op! De producten zijn niet geschikt voor het reinigen van elektronica.

Reseller worden?

Zelf geen capaciteit voor het aanmeten en lektesten? Maak gebruik van onze aanmeet- en lektestservice!

  • Aanmeetservice
  • Lektestservice
  • Periodieke controle

Wij komen bij de eindgebruiker op locatie!

Neem contact met ons op