Otoplastieken op maat gemaakt

De otoplastieken van Kendal zijn van duurzame kwaliteit, hoogstaand draagcomfort en de beste kwaliteit geluidsfilters. Ze bieden de meest betrouwbare bescherming voor je gehoor.

Vraag offerte

Kendal-Otoplastieken-Zacht-Transparant

Zacht

Kendal zacht is een unieke gehoorbescherming, gemaakt van zeer comfortabel flexibel materiaal. De oordoppen worden perfect afgewerkt met een transparante lak voor een nog beter draagcomfort. Zachte gehoorbescherming wordt het meest toegepast. Vanwege het hoge comfort zijn zachte otoplastieken het meest geschikt voor alle toepassingen, ook voor slapen en zwemmen.

Kendal-Otoplastieken-Hard-Oranje

Hard

Kendal hard is een type gehoorbescherming die vooral geschikt is voor mensen die de gehoorbescherming op een dag vaak in en uit halen. Het gladdere oppervlak zorgt ervoor dat het makkelijker in je oor ‘glijdt’. Harde oordoppen zijn ook gemakkelijker te reinigen. Ze worden dus ook gebruikt door mensen die werken met vuile handen. Zoals olie of vetten.

Kendal-Otoplastieken-Zacht-Blauw-Food-Detectie

Detectie - Food Industrie

Otoplastieken met detectie zijn speciaal voor de food industrie. De voedselverwerkende industrie is conform HACCP voorzien van detectiepoortjes. Met de ingegoten detectiekogeltjes zijn de otoplastieken dus detecteerbaar en komen ze nooit terecht in het eindproduct.

Kendal-Otoplastieken-Etui-Koord-Kledingklem

Met Draagkoord en Kledingklem

U kunt er voor kiezen om uw otoplastieken met of zonder aanpak te laten maken. Met name motorrijders kiezen altijd zonder aanpak omdat het aanpakje soms te ver uit steekt en de helm er dan tegenaan drukt. Kiest u voor een uitvoering met aanpak, dan kunt u hier een draagkoord aan vastmaken met een kledingklem.

Kendal-Otoplastieken-Zacht-Portofoon

Opties en toebehoren

Verschillende toepassingen vragen om maatwerk. Zo kunnen we communicatietechnologie toepassen in de gehoorbescherming. Denk aan een portofoonaansluiting, draadloze headsets en koptelefoons om mee te bellen of muziek te luisteren, etc. We passen deze mogelijkheden vaak toe. Niet alleen voor politie of leger, maar bijvoorbeeld ook voor organisatoren van festivals en motorrijders.

Otoplastiek-Reiniging-w468px

Reinigingsmiddelen

Regelmatige reiniging verlengt de levensduur van uw gehoorbescherming en garandeert een kristalhelder geluid door het filter. De reinigingsproducten zijn speciaal geschikt voor het onderhoud van gehoorbescherming. De producten zijn niet geschikt voor het reinigen van elektronica.